Kantor Samsat nang daerah Jetis

SURABAYAPAGI.com, Surabaya - Program layanan pemutihan denda pajak lan bea balik nama (BBN) gratis, bakalan buyar Sabtu (15/12).

Warga nang seluruh Jatim dijaluk’i cek gak nyerbu kantor Samsat lan loket pembayaran pajak kendaraan liyane pas dino-dino terakhir

Opo maneh gawe bea balik nama kendaraan bakal luweh rentan.

Lek onok dokumen seng kudu dilengkapi, sementara antrean numpuk wes puluhan ewu bakalan riskan.

"Awak dewe siap layani pemutihan sampek bengi. Petugas bakalan awak dewe tambah pas seminggu katene penutupan pemutihan. Nanging, luweh apik hindari ngurus pas dino-dino terakhir," jare Kepala Bependa Jatim Budi Prijo Supriyanto, Selasa (4/12).

Ben tahun, kabeh Kantor Samsat nang Jatim bakalan buka sampek bengi pas dino terakhir penutupan pemutihan.

Koyok pas program pemutihan tahun wingi, Samsat Mojokerto ngelayani sampek jam 22.00 WIB.

Sementara nang Samsat Surabaya ngelayani sampek jam 20.00. "Bergantung berkas seng wes mlebu pas dino terakhir," jare Budi.

Total kendaraan nang seluruh Jatim baik roda dua utawa roda empat ping 18 yuta.

Teko jumlah iku seng nunggak pajak utawa seng gurung bayar-bayar sesuai jadwal ping 5,4 juta kendaraan.