•   Rabu, 20 November 2019
Suroboyoan

PMK Surabaya Tambah 50 Personel Gawe 2 Pos Anyar

( words)
Srikandi Baruna Surabaya


SURABAYAPAGI.com, Surabaya - Dinas PMK Kota Surabaya nambah 50 personel anyar gawe dua Kantor PMK Cabang Pembantu seng saiki jek nang tahap pembangunan.
Panggone nang Daerah Mulyosari dandi daerah seng cidek karo Jembatan Suramadu.
Komandan Regu 3 Peleton 4 PMK Pasar Turi Heri Yanto (48) berterus-terang, rekruitmen personil anyar jumlahe 50 wong, maksude gawe ngisi Kantor PMK seng anyar dibangun.
Mbasio masa tugas personel anyar bakalan dimulai 2019.
Rekruitmen taun iki adakno sisan tujuane gawe ngisi kekosongan bagian PMK soale petugas seng bersangkutan wes mlebu nang masa purna utawa pensiun.
"Ben taun sisan akeh seng pensiun," jarene Heri pas ditemoni nang panggon parkir mobil PMK Pasar Turi, kamis (13/12).
Heri Yanto nambahno, taun ngarep kantor cabang anyar seng entuk dipastikno beroperasi nang Kantor PMK Mulyosari.
"Iku wes pasti. Tapi bangunane sek Gurung mari," lanjutane.
Gawe panggon seng keloro, lanjute Heri, diakoni sek gurung dimulai proses pembangunanne.
Nanging, Dinas PMK Surabaya wes mastikno bakal mbangun Pos PMK nang panggon iku.
Lingkungan masyarakat seng padet penduduk, dadi pertimbangan Dinas PMK mbangun pos anyar nang kono.
"Ancen nang kono padet penduduk, dadi awak dewe gak isok gerak cepet lek onok opo-opo," pungkasane. sry

Berita Populer