SURABAYAPAGI.com, Surabaya – Pemkot Surabaya ngubah jenenge Taman Mudu dadi Taman 10 November, rong dino wingi, Minggu (5/11). Selama ngubah jenenge Taman seng nang dalan Juwet, Tambaksari onok beberapa hal seng ditambah. Salah sijine iku jeneng plakat taman seng luweh gede lan lampune isok nyala pas bengi.

"Iku njaluke Ibu Wali. Biyen jenenge Taman Mundu, soale panggone nang dalam Mundu. Saiki diganti Taman 10 November, soale panggone persis nang ngarepe pintu Stadion Gelora 10 November," jarene Pramudita, Bidang Pertamanan, Dinas Kebersihan dan Ruang Terbuka Hijau (DKRTH) Kota Surabaya, Rabu (7/11).

Pramudita nambahno, penambahan lampu jek nang tahap setting ben isok nyala. Soale sementara iki jek gurung isok.

"Selain jenenge taman gae lampu, Gurung onok perubahan liyo. Dadi fasilitas tamane jek podo," jarene Pramudita. Sb/fid