•   Sabtu, 16 November 2019
Suroboyoan

Remaja 16 Tahun Dicekoki Miras

( words)
ilustrasi


SURABAYAPAGI.com, Surabaya - Dua pria dibekuk Unit PPA Polrestabes Surabaya sak marine dilaporno nyetubuhi remaja 16 tahun nang hotel kawasan Rungkut Madya Surabaya.
Kedua pria iku jenenge Tommy Estrada (35) warga Pacar Keling lan Rizal Alifian (22) warga Rungkut, seng pacare korban.
Kanit PPA Polrestabes Surababaya AKP Ruth Yeni ngomong, awale korban dijak nongkrong nang bengkel panggone kumpul konco-konco pacare.
Nang bengkel iki mereka ketemu karo Tommy. "Korban karo kedua pelaku sempet pesta minuman keras," jarene AKP Ruth Yeni, Kamis (10/1).
Tersangka ngerayu korban gae melok berpesta miras, sampek nyaris gak sadarno diri lan mabuk. Rizal trus njaluk tolong Tommy gawe ngantar mereka muleh.
Tapi ditengah dalan, korban malah dijak karo kedua tersangka nang sebuah hotel. Nang hotel iku, jarene Ruth Yeni, persetubuhan iku dilakoni Tomy lan Rizal.
"Korban disetubuhi pacare, kemudian dilakoni sisan karo koncone," jarene AKP Ruth Yeni.
Korban kemudian sadar, bergegas mulih lan nyeritakno nang wong tuwone. Sampek kemudian penangkapan pelaku dilakoni karo Unit PPA Polrestabes Surabaya. sry

Berita Populer