Tersangka Budi (37) karo koncone Anang (33), dadi tahanan Polsek Simokerto soale ngonsumsi narkoba, Selasa (4/12).

SURABAYAPAGI.com, Surabaya - Residivis jenenge Budi (37) balek maneh dadi tahanan polisi, sak marine ditangkep nang omah kos rekane jenenge Anang (33) nang Jalan Sido Kapasan Simokerto.

Kapolsek Simokerto Kompol Masdawati Saragih ngomong, penangkapan iku sak marine polisi entuk informasi lek wong loro iku senengane ngonsumsi sabu.

Pas dibuntuti, Budi mlebu nang omah’e Anang.

Nang kono polisi nggeledah wong loro iku seng bakalan ngonsumsi sabu bareng-bareng.

"Tim’e awak dewe entuk informasi kedua tersangka gae sabu. Pas digeledah, ditemoni sabu. Tersangka BD iki residivis ping loro, gak onok kapok’e," jarene Kapolsek Simokerto Kompol Masdawati Saragih, Selasa (4/12).

Mereka keentuk’an nyimpen pocket sabu 0,7 gram seng diakoni dituku teko duwek lomba mancing.

Sak marine metu teko tahanan sekitar limang wulan wingi, Budi ngakoni tuku sabu teko hasil lomba mancing.

"Nganggur. Sak marine mancing menang entuk Rp 1 yuta, aku tuku (sabu) Rp 800 sewu," jare Budi.

Narkoba gak buat kapok padahal wes ping loro mlebu nang tahana, kasuse podo pisan.

Diakoni, ping papat ngonsumsi sabu bareng Anang.

De’e balek maneh ngonsumsi barang terlarang iku sampek akhire balek maneh dadi tahanan polisi nang Polsek Sinokerto.

"Pengen ae gae sabu," pungkasane.